Onze case-reports

Bekijk onze case-rapporten en zie hoe we echt een verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.

CASE STUDY ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Maandelijkse omzet met 2800% vergroot van €1.5k tot €42k in 6 maanden!

Timeline | Sept 2022 – ongoing
Marketplace | Amazon Duitsland

We begonnen met deze klant te werken in september 2022. Ze waren gloednieuw op Amazon met een account dat slechts 1.5k aan inkomsten per maand deed vanaf dat moment. Er werd alleen verkocht met Amazon FBM in Amazon duitsland. Traffic was erg laag met alleen een conversie ratio van 2%. Reviews van de artikelen waren dan weer uitstekend wat er voor zorgde dat we aan de slag konden met het verder optimaliseren van de product listings en via unieke advertising campagnes sales konden opschalen.

CASE STUDY ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jouw succesverhaal ook hier?

Timeline | 
Marketplace | 

Ben jij klaar om je verkoop op Amazon te laten exploderen? Bij Amped Sellers weten we hoe we jouw producten onder de aandacht van de juiste klanten moeten brengen.  Bekijk onze case-rapporten en zie hoe we echt een verschil kunnen maken voor jouw bedrijf. Laat ons jouw partner zijn in succes op Amazon, neem vandaag nog contact met ons op.

Klaar voor impact? Boek een gratis video consult inclusief verkoop analyse!

Je hebt specifieke doelen voor ogen. Daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf te leren kennen. Tijdens deze sessie van 20 minuten kunnen wij samen kijken of een samenwerking de resultaten kan bieden die jij zoekt.

Bonus: voorzie ons van de voorbereidende vragen op de boekingspagina en krijg een gratis verkoopanalyse over jouw bedrijfssituatie die wij direct tijdens deze call met jou delen.

get started

Verstuur direct je vraag via whatsapp, email of linkedin.

CONTACT