Over ons en onze dienstverleningen

Door sellers, voor sellers.
Wat onze aanpak uniek maakt? Bij Amped Sellers wordt je geholpen door daadwerkelijke sellers!

De meeste agencies verkopen niet op Amazon. Amped Sellers is een klein bureau met een team van drie en hebben meer dan 3 jaar verkoopervaring op Amazon USA en EU. Dankzij onze expertise, het overwinnen van uitdagingen en ervaring op de meest concurrerende marktplaats, Amazon USA, hebben wij lanceringsstrategieën die altijd up-to-date, schaalbaar en zo kostenefficiënt mogelijk zijn.

Onze kracht? Dat is dus productlanceringen op maat! We duiken diep in product niches, creëren nieuwe product en lifestyle foto’s, doen uitgebreid marktonderzoek, merkpositionering, SEO strategieën, werken aan jouw onderscheidend vermogen en maken wij een top-notch product pagina voordat we voor jou lanceren.  Op die manier komen en blijven jouw bestsellers waar ze moeten zijn, bovenaan pagina 1! 

Wij maximaliseren je omzet, winst en zetten het Amazon vliegwiel volledig aan voor jouw bestsellers. Tenslotte hoef je na de lancering alleen nog maar in-stock te blijven en kan je door naar de volgende productlancering. 

Hoe het komt dat onze launches elke keer weer succesvol zijn

1. Data-gedreven marktonderzoek & hogere conversie ratio's
2. Amazon & Bol.com algoritmes houden van toenemende commissies
3. Wat vindbaarheid en verkoop maximaliseert

Dankzij onze uitgebreide kennis, data gedreven marktonderzoek en neuro-marketing technieken zorgen wij voor een zo’n hoog mogelijke conversie ratio en vinden wij alle geschikte zoektermen.

De launch is onderweg en verkoop neemt toe. De marketplace algortimes zien dat je meer commissie oplevert dan jouw concurrenten en gaan jouw listings pushen in de zoekterm resultaten pagina’s.

Vindbaarheid is gemaximaliseerd en de prijzen worden verhoogd. Nu blijf je vindbaar maar dan met een zo’n hoog mogelijke winstmarge. Nu hoef je alleen nog maar te  automatiseren en door naar de volgende launch.

Bekend met

Onze dienstverleningen op een rijtje

Wat onze klanten zeggen

S vd H
Lightswing
Read More
Tony heeft onze prensence op Amazon naar een nieuw niveau gebracht. Dankzij zijn uitgebreide kennis en ervaring hebben we in 3 maanden tijd een omzetgroei van bijna 400% gerealiseerd. De samenwerking is top. Erg toegankelijk en denkt goed mee vanuit de wensen en doelen van onze organisatie.
Michel van Elmpt
Gadgy
Read More
Tony heeft geweldig werk verricht bij Gadgy. Hij heeft ons geholpen onze omzet met 50% te verhogen en heeft ons geholpen nieuwe systemen en werkmethodes te creëren die schaalbaar zijn op Amazon.com. We nodigen Tony graag weer uit om met ons samen te werken zodat we onze zakelijke doelen kunnen bereiken.
Ruud Veldman
Read More
Ik ben erg tevreden! Wij hebben veel tips gekregen en zijn uitstekend geholpen wat te zien is aan mijn verbeterde verkoopcijfers. Echt unieke strategieën op maat die voor stevige en consistente groei hebben gezorgd. Tony was erg altijd behulpzaam, dacht goed mee en is erg responsief. Super tevreden met hun diensten en kan ze iedereen aanraden!
Maikel
Read More
Tony is oprecht met je en wilt je business naar een hoger niveau brengen. Met een uurtje aan coaching al veel nieuwe inzichten verkregen die mijn business naar een nieuw niveau gaan brengen.
Auke de Jong
Read More
Ik heb onlangs de diensten van Amped Sellers gebruikt voor mijn Amazon-bedrijf. Ze bieden een uitstekende service op het gebied van SEO en content-optimalisatie. Ze hebben mij geholpen mijn producten beter vindbaar te maken op de Amazon en mijn verkopen te verhogen met betere content. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!
Paul Remarque
Read More
Amped Sellers hebben me echt geholpen om mijn verkoop te verhogen en mijn producten op de juiste manier te adverteren. Ik ben erg onder de indruk van hun kennis van Amazon en hun advertentie-expertise. Dankzij hun hulp heb ik nu toenemende verkoopaantallen en een stijgende omzet! Zeker een aanrader!
Previous
Next

Klaar voor impact? Boek een gratis video consult inclusief verkoop analyse!

Je hebt specifieke doelen voor ogen. Daarom nemen we de tijd om jouw bedrijf te leren kennen. Tijdens deze sessie van 20 minuten kunnen wij samen kijken of een samenwerking de resultaten kan bieden die jij zoekt.

Bonus: voorzie ons van de voorbereidende vragen op de boekingspagina en krijg een gratis verkoopanalyse over jouw bedrijfssituatie die wij direct tijdens deze call met jou delen.

get started

Verstuur direct je vraag via whatsapp, email of linkedin.

CONTACT