Maak vandaag nog een omzet machine van jouw Amazon of Bol.com account!

Als ervaren en actieve verkopers weten wij exact hoe je dit moet doen.

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van merken om het maximale uit hun verkopen op Amazon en Bol.com te halen. Als ervaren verkopers:

 

0 k
Jaarlijkse omzet gerealiseerd​
0 %
Gemiddelde maandelijkse omzet stijging​
0 %
Gemiddelde conversie ratio stijging​

CASE STUDY ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Maandelijkse omzet met 28x vergroot van €1.5k tot €42k in 6 maanden!

Timeline | Sept 2022 – ongoing
Marketplace | Amazon Duitsland

We begonnen met deze klant te werken in september 2022. Ze waren gloednieuw op Amazon met een account dat slechts 1.5k aan inkomsten per maand deed vanaf dat moment. Er werd alleen verkocht met Amazon FBM in Amazon duitsland. Traffic was erg laag met alleen een conversie ratio van 2%. Reviews van de artikelen waren dan weer uitstekend wat er voor zorgde dat we aan de slag konden met het verder optimaliseren van de product listings en via unieke advertising campagnes sales konden opschalen.

 

Verbeter je vindbaarheid op marketplaces zoals Amazon & Bol.com

Dankzij ons strategieën en geavanceerde data analyse tools.

Een full-service dienstverlening met persoonlijke aandacht

Dankzij onze aanpak kunt u zich concentreren op het groeien van uw merk terwijl wij ons richten op het maximaliseren van jouw resultaten verkopen op Amazon & Bol.com.

PPC & Advertising

Hogere omzet, lagere ACOS en transparant advertising beheer.

Design & Listings

Copywriting, enhanced brand content, brand stores, en afbeeldingen die converteren.

SEO

De beste zoekwoorden en zoekwoordrijke listings voor maximale vindbaarheid.

Product Launch

Vergroot snel je marketshare en organische vindbaarheid met opvallende en effectieve product launches.

Strategy

Op maat gemaakte en effectieve strategieën voor zowel nieuwe of al verkopende merken.

Account Management

Winst en omzet maximalizatie dankzij geavanceerde data-analyse tools.

Wie zijn wij?

Wij zijn Amped Sellers – een full-service marketplace adviesbureau met meer dan 5 jaar uitgebreide kennis op Amazon.com. 

Amazon wordt steeds competitiever en kan een tijdrovend maar lucratief verkoopkanaal zijn. Succes vereist specifieke kennis van voorbereiding en lancering.

Met onze ervaring in onze eigen Amazon FBA-business weten we hoe we jouw merk kunnen optimaliseren, vindbaar maken en opschalen. Ons bewezen track record en ons team van specialisten helpen je graag om je omzet te vergroten.

Onze kracht? Wij verkopen zelf ook. Maatwerk productlanceringen op Amazon die impact maken is voor ons bekend terrein.

Ideaal voor de MKB die opzoek is naar langetermijn impact.

Wij zijn bewust een kleine boutique dienstverlening die kwaliteit wilt waarborgen. Je kan bij ons persoonlijke aandacht, snel respons en gerichte ondersteuning verwachten.

Cliënten die wij hebben laten groeien

Wat onze klanten zeggen

S vd H
Lightswing
Read More
Tony heeft onze prensence op Amazon naar een nieuw niveau gebracht. Dankzij zijn uitgebreide kennis en ervaring hebben we in 3 maanden tijd een omzetgroei van bijna 400% gerealiseerd. De samenwerking is top. Erg toegankelijk en denkt goed mee vanuit de wensen en doelen van onze organisatie.
Michel van Elmpt
Gadgy
Read More
Tony heeft geweldig werk verricht bij Gadgy. Hij heeft ons geholpen onze omzet met 50% te verhogen en heeft ons geholpen nieuwe systemen en werkmethodes te creëren die schaalbaar zijn op Amazon.com. We nodigen Tony graag weer uit om met ons samen te werken zodat we onze zakelijke doelen kunnen bereiken.
Ruud Veldman
Read More
Ik ben erg tevreden! Wij hebben veel tips gekregen en zijn uitstekend geholpen wat te zien is aan mijn verbeterde verkoopcijfers. Echt unieke strategieën op maat die voor stevige en consistente groei hebben gezorgd. Tony was erg altijd behulpzaam, dacht goed mee en is erg responsief. Super tevreden met hun diensten en kan ze iedereen aanraden!
Maikel
Read More
Tony is oprecht met je en wilt je business naar een hoger niveau brengen. Met een uurtje aan coaching al veel nieuwe inzichten verkregen die mijn business naar een nieuw niveau gaan brengen.
Auke de Jong
Read More
Ik heb onlangs de diensten van Amped Sellers gebruikt voor mijn Amazon-bedrijf. Ze bieden een uitstekende service op het gebied van SEO en content-optimalisatie. Ze hebben mij geholpen mijn producten beter vindbaar te maken op de Amazon en mijn verkopen te verhogen met betere content. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!
Paul Remarque
Read More
Amped Sellers hebben me echt geholpen om mijn verkoop te verhogen en mijn producten op de juiste manier te adverteren. Ik ben erg onder de indruk van hun kennis van Amazon en hun advertentie-expertise. Dankzij hun hulp heb ik nu toenemende verkoopaantallen en een stijgende omzet! Zeker een aanrader!
Previous
Next

Hoe wij te werk gaan

Tijd is kostbaar. Daarom bieden wij snelle en efficiënte marketingoplossingen met meetbare doelstellingen om uw groeidoelen te bereiken.

1. Onboarding

De juiste voorbereiding

2. Development

Top-notch methodes die impact maken

3. Growth & Maintanence

Verkoop en rendementverhoging

Tools waarmee wij impact maken

Amped Sellers gebruikt de beste software diensten om  overzicht te krijgen van de product prestaties in uw verkoop account. Zo weten wij direct hoe het producten presteren en kunnen wij snel gerichte marketing en verbeter strategieën ontwikkelen.

Neem contact op en boek een gratis Audit kennismaking.

Je hebt specifieke doelen voor ogen. Daarom nemen wij graag de tijd om jouw bedrijf te leren kennen. Mocht jouw bedrijf aansluiten verzorgen wij een gratis audit om de haalbaarheid van onze diensten te kunnen waarborgen.

get started

Verstuur direct je vraag via whatsapp, email of linkedin.

CONTACT

Copyright © 2023 Amped Sellers | All rights reserved